Aurinkoenergia-lisätuotteen ehdot

Tuote ja sopimusaika

Aurinkoenergia on kuluttaja-asiakkaille tarkoitettu erillinen lisätuote, jonka voi valita mihin tahansa Vantaan Energia Oy:n sähkönmyyntisopimukseen. Aurinkoenergia -lisätuotetta säätelevät nämä erilliset sopimusehdot.

Aurinkoenergia-lisätuote tulee voimaan aikaisintaan asiakkaan sähkönmyyntisopimuksen voimaantulopäivänä. Mikäli tilaus tehdään jo voimassa olevalle sähkönmyyntisopimukselle, astuu lisätuote voimaan aikaisintaan tilauspäivästä.

Aurinkoenergia-lisätuote on voimassa toistaiseksi, kuitenkin korkeintaan asiakkaan sähkönmyyntisopimuksen voimassaoloajan. Sopimuksen irtisanomisaika on asiakkaan puolelta 14 päivää ja myyjän puolelta 30 päivää. Aurinkoenergia-lisätuotteen voi irtisanoa Vantaan Energian asiakaspalvelun kautta joko sähköpostitse tai puhelimitse. Aurinkoenergia-lisätuotteen sopimuskausi päättyy asiakkaan muuttaessa pois käyttöpaikalta ja kyseiseen käyttöpaikkaan olevan sähkönmyyntisopimuksen päättyessä.

Hinnoittelu ja laskutus

Aurinkoenergian hinta on 4,90 €/kk (sis. alv. 24 %). Aurinkoenergia veloitetaan asiakkaan sähkönmyyntisopimuksen sähkölaskulla. Maksuehto on 14 vuorokautta.

Sähkön alkuperä

Valitsemalla Aurinkoenergia-lisätuotteen tuotetaan asiakkaalle toimitettava sähkö 100-prosenttisesti aurinkoenergialla. Sähkön alkuperä varmennetaan eurooppalaisen Guarantee of Origin alkuperätakuujärjestelmän mukaisesti.  

S-ryhmän Bonus

Aurinkoenergia-lisätuote kerryttää S-ryhmän Bonusta, jos asiakkaalla on Bonussähkö-sopimus ja hän on ilmoittanut henkilökohtaisen osuuskaupan jäsen-/asiointinumeron Vantaan Energia Oy:lle. Bonukset alkavat kertyä vasta jäsen-/asiointinumeron ilmoittamisen jälkeiseltä ajalta. Mikäli asiakkaan Bonussähkö-sopimus päättyy tai hän vaihtaa johonkin muuhun Vantaan Energian sähkönmyyntisopimukseen, ei Aurinkoenergia-lisätuote kerrytä enää Bonusta.       

Asiakastiedot ja tietosuoja

Vantaan Energia Oy noudattaa henkilötietojen käsittelyssä siihen sovellettavaa lainsäädäntöä kuten, sähkömarkkina- ja tietosuojalakia sekä EU:n yleistä tietosuoja-asetusta. Vantaan Energia Oy:n tietosuojaseloste löytyy osoitteesta www.vantaanenergia.fi/tietosuojaseloste.

Jos asiakas on ilmoittanut henkilökohtaisen osuuskaupan jäsen-/asiointinumeron Vantaan Energia Oy:lle, antaa asiakas suostumuksensa siihen, että Vantaan Energia Oy luovuttaa asiakkaan henkilötiedot SOK:lle jäsen-/asiointinumeron tarkistamiseksi sekä sähkömaksujen Bonusta kerryttävän euromäärän SOK:lle S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin kirjattavaksi bonusostoksi. Vastaavasti asiakas samalla valtuuttaa SOK:n luovuttamaan Vantaan Energia Oy:lle jäsen-/asiointinumerossa tapahtuvat muutokset sekä tiedon siitä, mikäli asiakas ei enää kuulu asiakasomistajatalouteen eikä siten enää ole oikeutettu kerryttämään Aurinkoenergiasta Bonusta.

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Vantaan Energia Oy ei ole velvollinen hyvittämään jälkikäteen virheellisten tai puuttuvien tietojen takia saamatta jäänyttä Bonusta.

Myyntiehdot      

Aurinkoenergia-lisätuote on tarkoitettu kuluttaja-asiakkaille, joiden kohteen pääsulake on enintään 3×63A ja sähkönkulutus enintään 20 000 kWh vuodessa.

Sopimukseen sovelletaan näitä tuotekohtaisia ehtoja. Sopimusehdot löytyvät osoitteesta www.vantaanenergia.fi/ehdot sekä www.bonussahko.fi. Asiakkaan voimassaolevaan sähkönmyyntisopimukseen sovelletaan niitä ehtoja, jotka asiakkaalle on sähkönmyyntisopimuksen osalta vahvistettu.

Muutokset

Vantaan Energia Oy pidättää oikeuden muuttaa Aurinkoenergian sopimusehtoja ja hintaa. Mahdolliset muutoksista ilmoitetaan asiakkaalle vähintään kuukautta (1 kk) ennen muutoksen voimaantuloa.

Aurinkoenergian peruutusoikeus

Aurinkoenergia-lisätuotteella on 14 päivän peruutusoikeus tilaushetkestä. Peruutuksesta tulee ilmoittaa Vantaan Energia Oy:n asiakaspalveluun sähköpostitse tai puhelimitse.

Energiankuluttajien tarkistuslista

Energiankuluttajan tarkistuslista löytyy osoitteesta www.energiavirasto.fi/kuluttajainfo.