Bonussäännöt

Vantaan Energia Oy:n kuluttaja-asiakkaana voit kerryttää S-ryhmän Bonusta Bonussähkön sähkönmyynnin osuudesta S-ryhmän asiakasomistajajärjestelmän sääntöjen ja näiden sääntöjen mukaan.

Kuka voi kerryttää Bonusta sähköstä?

Voit kerryttää S-ryhmän Bonusta sähköstä, kun olet solminut Vantaan Energia Oy:n kanssa Bonussähkö-sopimuksen ja olet ilmoittanut henkilökohtaisen osuuskaupan jäsen-/asiointinumerosi.

Bonusta voi kerryttää kaikkien osuuskauppojen asiakasomistajat ja asiakasomistajatalouteen kuuluvat henkilöt.  Bonuksen kerryttäminen edellyttää, että Bonussähkö-sopimus ja ilmoitettu jäsen-/asiointinumero ovat saman henkilön nimissä.  Jos sinulla on useampi Bonussähkö-sopimus, tulee sinun ilmoittaa jokaiselle sopimukselle jäsen-/asiointinumero. Löydät jäsen-/asiointinumerosi omalla nimelläsi varustetusta S-Etukortista. Voit ilmoittaa jäsen/asiointinumerosi sähkösopimusta tehdessäsi, soittamalla Vantaan Energian asiakaspalveluun tai Vantaan Energian Online-palveluiden kautta.

Ilmoittamalla jäsen-/asiointinumeronsa Bonusta voi kerryttää myös sellainen asiakas, jolla on jo voimassa oleva Bonukseen oikeuttava sähkösopimus Vantaan Energia Oy:n kanssa. Bonukset alkavat kertyä vasta jäsen-/asiointinumeron ilmoittamisen jälkeiseltä ajalta.

Mistä Bonus kertyy?

Bonusta kertyy Vantaan Energia Oy:lle maksetuista Bonussähkön sähkölaskujen arvonlisäverollisesta sähkönmyynnin osuudesta, joka koostuu sekä käytetystä sähköstä että perusmaksuista. Bonuksen kertyminen alkaa heti, kun sopimus astuu voimaan, jäsen-/asiointinumero on ilmoitettu ja sähkön toimitus alkaa. Vantaan Energian kulloinkin Bonusta kerryttävät tuotteet kerrotaan osoitteessa www.bonussahko.fi.

Sähkönsiirtomaksut ja sähköverot laskutetaan julkisin ja yhtenäisin hinnoin, joten niistä ei kerry Bonusta. Sähkölaskussa on eritelty erikseen sähkönmyynnin ja sähkönsiirron hinnat, mikäli Vantaan Energia Oy laskuttaa asiakasta myös sähkönsiirrosta. Bonusta ei kerrytä palvelumaksut tai viivästyneestä laskun maksamisesta aiheutuneet kulut. Maksupalautukset huomioidaan vähentävänä tekijänä bonusostokertymän laskentajakson aikana.

Bonusta kertyy vain yksityistalouden sähkölaskun sähkönmyynnin osuudesta, ei yritys- eikä elinkeinotoimintaa varten tehdyistä sähkösopimuksista.

Miten Bonus lasketaan?

Bonus lasketaan oman osuuskauppasi kulloinkin voimassaolevan normaalin bonustaulukon mukaan. Tarkista bonustaulukko oman osuuskauppasi sivulta osoitteesta www.s-kanava.fi/web/s/osuuskaupat. Bonusprosentti määräytyy kalenterikuukauden aikana asiakasomistajatalouden yhteenlaskettujen bonusostojen perusteella.

Sähkölaskun Bonusta kerryttävä summa kirjataan maksukuukauden bonusostoksi. Bonusoston kirjautumisen voit tarkistaa S-mobiilista (Bonusostot-osiosta) tai Omalta S-kanavalta. Bonuskertymään kirjautunut sähkölaskun osuus näkyy S-mobiilissa ja Omalla S-kanavalla pääsääntöisesti muutaman päivän kuluessa maksupäivästä.

Miten Bonus maksetaan?

Bonus koko asiakasomistajatalouden bonusostoista maksetaan asiakasomistajatalouden pääjäsenelle Bonuksen kertymäkuukautta seuraavan kuukauden 10. päivään mennessä.

Asiakastiedot ja tietosuoja

Osana Bonussähkön sopimusehtoja hyväksyt Vantaan Energia Oy:n asiakkaana henkilötietojesi käsittelyn yhteistyön edellyttämässä laajuudessa ja annat suostumuksesi siihen, että Vantaan Energia Oy luovuttaa henkilötietosi SOK:lle jäsen-/asiointinumeron tarkistamiseksi sekä sähkömaksujesi Bonusta kerryttävän euromäärän SOK:lle S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin kirjattavaksi bonusostoksesi. Vastaavasti valtuutat SOK:n luovuttamaan Vantaan Energialle tiedon muuttuneesta jäsen-/asiointinumerostasi sekä tiedon siitä, mikäli et enää kuulu asiakasomistajatalouteen etkä siten enää ole oikeutettu kerryttämään sähköstä Bonusta.

Vastaat antamiesi tietojen oikeellisuudesta. Vantaan Energia Oy ei ole velvollinen hyvittämään jälkikäteen virheellisten tai puuttuvien tietojen takia saamatta jäänyttä Bonusta.

Muita sääntöjä

Sen lisäksi mitä S-ryhmän asiakasomistajajärjestelmän säännöissä määrätään asiakasomistajaetujen päättymisestä, Bonuksen kertyminen päättyy, jos S-ryhmän ja Vantaan Energia Oy:n välinen yhteistyösopimus päättyy. Vantaan Energia Oy pidättää väärinkäyttötapauksissa oikeuden olla maksamatta tai periä jo maksettu Bonus takaisin. Vantaan Energia Oy:llä on oikeus muuttaa näitä bonussääntöjä. Sääntöjen muuttamisesta ilmoitetaan osoitteessa www.bonussahko.fi.

 

10.1.2018