Bonussähkö-kampanjan säännöt

  1. Arvonnan järjestäjänä toimii Vantaan Energia Oy, y-tunnus 0124461-3, Peltolantie 27, 01300 Vantaa (myöhemmin tässä tekstissä “arvonnan järjestäjä”).
  2. Arvontaan osallistuvat kaikki kampanjan aikana (29.10.–31.12.2018) yhteystietonsa jättäneet tai Bonussähkö-sopimuksen tehneet Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Sama henkilö voi osallistua arvontaa vain kerran. Osallistumisoikeutta ei ole Vantaan Energia -konsernin tai yhteistyökumppaneiden työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään tai muilla henkilöillä, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
  3. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ja peruuntuneita sähkösopimuksia ei hyväksytä arvontaan. Peruuntuneella sähkösopimuksella tarkoitetaan sopimusta, jonka asiakas itse peruu tai sopimus ei voi alkaa johtuen asiakkaan määräaikaisesta sähkösopimuksesta toiselle sähkönmyyjälle.
  4. Arvonta suoritetaan arvonnan järjestäjän tiloissa arvonnan järjestäjän toimesta viikolla 4/2019.
  5. Osallistuneiden kesken arvotaan yksi (1) lahjakortti, jonka arvo on 500 euroa. Arvonnan voittaja voi valita palkinnoksi joko Aurinkomatkojen matkalahjakortin tai S-ryhmän lahjakortin. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnoista maksettavan arpajaisveron. Palkintoa ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi.
  6. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ja palkinto toimitetaan voittajalle arvonnan jälkeen. Arvonnan voittajan nimi voidaan julkaista Vantaan Energia -konsernin medioissa ja sosiaalisessa mediassa.
  7. Arvonnan järjestäjä ei ota vastuuta kilpailua koskevan kampanjasivun toimivuudesta tai osallistumisista, jotka keskeytyvät tai katoavat teknisten ongelmien vuoksi.
  8. Osallistujien antamia tietoja voidaan käyttää Vantaan Energian suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain ja Vantaan Energian tietosuojaselosteen mukaisesti. Osallistujat antavat suostumuksensa antamiensa tietojen käyttöön edellä mainitulla tavalla osallistuessaan kampanjaan. Osallistujat voivat perua suoramarkkinointia koskevan suostumuksensa ilmoittamalla siitä arvonnan järjestäjälle.
  9. Arvonnan järjestäjä ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat osallistumisesta kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä. Arvonnan järjestäjän vastuu palkinnon voittajaa kohtaan ei koskaan ylitä palkinnon kokonaisarvoa.
  10. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä ja arvonnan järjestäjän päätöksiä. Arvonnan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.