Asiakkaan edut

Sähköt päälle, Bonukset päälle

Bonusta television katsomisesta tai valojen polttelusta? No kyllä vaan! Jos olet S-ryhmän asiakasomistaja, voit keventää sähkölaskua ja napata Bonukset talteen. Bonussähkö kerryttää sinulle maksettavaa Bonusta!

Tyytyväiset asiakkaat

Ykkösvalttimme on hymy asiakkaan huulilla. Tutkimusten mukaan meillä on tyytyväiset asiakkaat, jotka luottavat siihen, että homma hoituu niin kuin pitääkin.

Energiavirtaa-lehti

Saat kolmesti vuodessa postilaatikkoosi kiinnostavia juttuja ajankohtaisista ilmiöistä ja vinkkejä arjen fiksuun sähkönkäyttöön.

Ole kulutuksen mestari

Raportointipalvelumme kertoo sähkönkulutuksesi vuosi-, kuukausi-, päivä- ja tuntitasolla. Voit siis seurata säännöllisesti kulutustasi, laittaa sähkösyöpöt kuriin ja nähdä vaikutuksen laskussasi.

Kilpailut ja tapahtumat

Keksimme joka vuosi jotain uutta: arvomme lippuja festareille, järjestämme joulukonsertteja ja kutsumme ihmisiä kylään jätevoimalallemme.

Näin saat Bonukset sähköstäsi

Korjaat sähköstäsi Bonukset talteen, jos olet S-ryhmän asiakasomistaja. Ilmoita henkilökohtainen osuuskaupan jäsen-/asiointinumero, jonka löydät S-Etukortistasi Bonussähkö-sopimuksen tilauksen yhteydessä!