Mökkikampanjan säännöt 09-10/2019

  1. Arvonnan järjestäjänä toimii Vantaan Energia Oy, y-tunnus 0124461-3, Peltolantie 27, 01300 Vantaa (myöhemmin tässä tekstissä “arvonnan järjestäjä”).
  2. Arvontaan osallistuvat kaikki kampanjan aikana (9.9.–31.10.2019) Mökkikampanja-sivun kautta yhteystietonsa jättäneet Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran. Osallistumisoikeutta ei ole Vantaan Energia -konsernin tai yhteistyökumppaneiden työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään tai muilla henkilöillä, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
  3. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan
  4. Arvonta suoritetaan arvonnan järjestäjän tiloissa arvonnan järjestäjän toimesta viikolla 45/2019.
  5. Osallistuneiden kesken arvotaan yksi (1) kappale S-ryhmän 200 euron arvoinen lahjakortti. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnosta maksettavan arpajaisveron. Palkintoa ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi.
  6. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ja palkinto toimitetaan voittajalle arvonnan jälkeen. Arvonnan voittajaen nimet voidaan julkaista Vantaan Energia -konsernin medioissa ja sosiaalisessa mediassa.
  7. Arvonnan järjestäjä ei ota vastuuta kilpailua koskevan kampanjasivun toimivuudesta tai osallistumisista, jotka keskeytyvät tai katoavat teknisten ongelmien vuoksi.
  8. Osallistujien antamia tietoja voidaan käyttää Vantaan Energian suoramarkkinointitarkoituksiin tietosuojalain ja Vantaan Energian tietosuojaselosteen mukaan. Osallistujat antavat suostumuksensa antamiensa tietojen käyttöön edellä mainitulla tavalla osallistuessaan kampanjaan. Osallistujat voivat perua suoramarkkinointia koskevan suostumuksensa ilmoittamalla siitä arvonnan järjestäjälle.
  9. Arvonnan järjestäjä ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat osallistumisesta kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä. Arvonnan järjestäjän vastuu palkinnon voittajaa kohtaan ei koskaan ylitä palkinnon kokonaisarvoa.
  10. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä ja arvonnan järjestäjän päätöksiä. Arvonnan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.