UUTTA! Vaihda Aurinkoenergiaan

Valitsemalla Aurinkoenergian saat Bonussähkö-sopimuksesi 100% aurinkoenergialla tuotettuna.  Voit lisätä uusiutuvaa ja alkuperävarmennettua aurinkoenergiaa mihin tahansa sähkösopimukseen. Aurinkoenergia kerryttää Bonusta.

 

UUTTA! Vaihda Tuulienergiaan

Voit valita sähkösopimuksesi myös 100 % tuulella tuotettuna lisäämällä Tuulienergian sopimukseesi. Tuulienergia kerryttää Bonusta.

UUTTA! Valitse Vaihtoturva

Vaihtoturvalla saat joustoa Bonussähkö-sopimukseesi ja pidät sopimuksesi hinnan kilpailukykyisenä. Vaihtoturvan avulla voit päivittää määräaikaisen sopimuksesi hintaa kerran sopimuskauden aikana.  Voit ottaa Vaihtoturvan sopimuksen teon yhteydessä. Vaihtoturva kerryttää Bonusta.

 

Voit nipistää laskustasi pitkän pennin, jos optimoit kulutustasi. Pörssisähkön hinta vaihtelee markkinoiden mukaan. Kun jaksat seurata tarkkaan markkinahintaa, voit napsauttaa lämmityksen päälle ja heittää pyykit koneeseen juuri, kun hinta on alimmillaan!

Hinta päivittyy säännöllisesti, joten se on aina kilpailukykyinen. Maksat markkinahinnan, arvonlisäveron ja välityspalkkion (0,22 c/kWh). Asiakasomistajaetuna saat perusmaksun -50 % hintaan 1,90 €/kk (norm. 3,80 €/kk)! Pörssisähkö ei kerrytä Bonusta.

 

Asiakkaan edut

Asiakaslehti ja uutiskirje

Vantaan Energian asiakkaana saat kuukausittaisen uutiskirjeen sekä kolmesti vuodessa asiakaslehden – molemmat täynnä kiinnostavia juttuja ajankohtaisista ilmiöistä ja vinkkejä arjen fiksuun sähkönkäyttöön.