Muuttaja

Vaihda sähkösopimukseen, josta saat Bonusta

Tartu nopeasti tarjoukseen ja tee Bonussähkö-sopimus edulliseen hintaan!

Kun valitset Bonussähkön, kasvaa bonuspottisi niin saunan lämmittämisestä kuin television katsomisestakin. Säästät selvää rahaa, kun keräät Bonukset myös sähköstäsi.

– Perusmaksu 2,90 €/kk
– Sähköä edulliseen hintaan 5,79 c/kWh

Edellä mainitut hinnat koskevat 24kk määräaikaista yleissähkösopimusta. Hinnat sisältävät alv 24 %.

Tilaa Bonussähköä tästä

Voita 200€ lahjakortti

Arvomme kaikkien sopimuksen tehneiden kesken 200 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin. Arvonnan säännöt

Tarkempaa tietoa Bonussähköstä ja Bonuksen kertymisestä löydät Bonussähkön säännöistä ja sopimusehdoista.

Usein kysyttyä sopimuksen tekemiseen liittyen

Milloin sähkösopimus on solmittava viimeistään?

Sähkönmyyjän vaihto

Voit sopia sähkösopimuksen alkamaan uuden sähkönmyyjän kanssa aikaisintaan 14 päivän kuluttua sähkösopimuksen tekemisestä.

Muutto

Suosittelemme tekemään muuttoilmoituksen ajoissa, mieluiten kaksi viikkoa ennen muuttoa. Tarvittaessa saamme sähköt päälle lyhyemmälläkin varoitusajalla. Jos teet muuttoilmoituksen netissä, teethän sen vähintään kaksi arkipäivää ennen muuttoa. Jos muutto on lähempänä, kannattaa soittaa asiakaspalveluumme.

Sopimustyypin muutos

Mikäli tahdot vaihtaa toistaiseksi voimassa olevan sopimuksesi määräaikaiseen sopimukseen, varaathan muutaman päivän käsittelyaikaa.

Unohdin tehdä sähkösopimuksen ja muutto on huomenna. Mitä teen?

Ei hätää! Soita asiakaspalveluumme puh. 09 829 0225 (ma–pe 8–20, la 10–16) ja me hoidamme sopimuksen kuntoon. Vantaalla kytkentä on maksuton, kun se tilataan vähintään yhtä arkipäivää ennen kuin haluat sopimuksesi alkavan.  Muissa kaupungeissa, eli toisten sähköverkkoyhtiöiden alueella, noudatetaan paikallisen verkkoyhtiön ehtoja ja hinnastoja.

Huomaa, että sähköntoimitus yleensä katkaistaan sopimuksen päättymispäivänä, ellei uutta sopimusta kyseiseen osoitteeseen ole tehty.

Kuinka paljon etukäteen voin tehdä uuden sähkösopimuksen?

Voit tehdä uuden sähkösopimuksen enintään kolme kuukautta (90 päivää) ennen sen alkamista.

Mitä eroa on yleissähköllä, aikasähköllä ja kausisähköllä?

Yleissähkö

Yleissähkön hinta on sama vuorokaudenajasta tai vuodenajasta riippumatta. Yleissähkö on yleisin sähkösopimustyyppi ja sitä voi ostaa kaikkiin kohteisiin. Se sopii parhaiten kerros-, pari-, rivi- ja omakotitaloihin sekä vapaa-ajanasuntoihin, joissa ei ole sähkölämmitystä.

Aikasähkö

Aikasähkön hinta vaihtelee vuorokaudenajan mukaan. Se tunnetaan myös nimellä yösähkö, sillä sähkö on yöaikaan halvempaa. Aikasähkö sopii sähkölämmitteisiin omakotitaloihin, rivitaloihin, paritaloihin ja vapaa-ajanasuntoihin, joista löytyy aikasähkön mittaamiseen sopiva mittari.

Kausisähkö

Kausisähkön hinta vaihtelee vuodenajan perusteella: hinta on eri talvipäivinä ja muina aikoina. Kausisähkö sopii sähkölämmitteisiin rivitaloihin, omakotitaloihin, paritaloihin ja vapaa-ajanasuntoihin. Se edellyttää, että kohteessa on kausisähkön mittaamiseen sopiva mittari.

Kuinka usein saan laskun?

Pääsääntöisesti yleissähköasiakkaamme saavat 6 laskua vuodessa ja aika- sekä kausisähköasiakkaat 12 laskua vuodessa.

Mikä on sähköverkkosopimus?

Sähköverkkosopimuksessa sovitaan sähkönsiirrosta ja se solmitaan aina paikallisen sähköverkkoyhtiön kanssa. Hoidamme sähkönsiirtosopimuksen puolestasi riippumatta siitä, missä päin Suomea asut. Koska sähkönsiirron voi tilata ainoastaan paikalliselta sähköverkolta, tätä sopimuksen osaa et voi kilpailuttaa.

Voinko siirtyä heti Bonussähkö-sopimusasiakkaaksi?

Voit tehdä Bonussähkö-sopimuksen alkamaan Vantaan Energia Oy:n kanssa aikaisintaan 14 vuorokauden kuluttua sähkösopimuksen tekemisestä, jos nykyinen sopimuksesi on toistaiseksi voimassa oleva ja olet vaihtamassa sähkönmyyjää. Jos sinulla on määräaikainen sopimus, joka on lähitulevaisuudessa päättymässä, voit tehdä Bonussähkö-sopimuksen alkamaan Vantaan Energia Oy:n kanssa määräajan päättymispäivää seuraavasta päivästä.

Muuttotilanteissa suosittelemme tekemään Bonussähkö-sopimuksen ajoissa, mieluiten kaksi viikkoa ennen. Tarvittaessa saamme sähköt päälle lyhyemmälläkin varoitusajalla. Jos teet muuttoilmoituksen netissä, teethän sen vähintään kaksi arkipäivää ennen muuttoa. Jos muutto on lähempänä, kannattaa soittaa Vantaan Energia Oy:n asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu palvelee numerossa 09 829 0225 arkisin 8–20 ja lauantaisin 10–16.

Miten Bonussähkö on tuotettu?

Vantaan Energian Bonussähkö on hiilidioksidivapaata sähköä. Hiilidioksidivapaa sähkö tuotetaan ilman fossiilisia polttoaineita kuten kivihiiltä, öljyä tai maakaasua.

30.4.2019 mennessä tehdyt määräaikaiset Bonussähkö-sopimukset on tuotettu 100% vesivoimalla.