Saat S-ryhmän Bonusta sähköstä

Saat S-ryhmän Bonusta Vantaan Energian Bonussähköstä. Vantaan Energian Bonussähköä myydään koko Suomeen. Bonusta voivat kerryttää osuuskauppojen asiakasomistajat ja asiakasomistajatalouksiin kuuluvat.

Ilmoita jäsen-/asiointinumero sopimusta tehdessäsi

Kun teet Bonussähkö-sopimuksen, ilmoita samalla osuuskaupan jäsen-/asiointinumerosi, niin aloitat Bonuksen kerryttämisen saman tien. Voit myös ilmoittaa jäsen-/asiontinumeron jälkeenpäin soittamalla Asiakaspalveluumme tai Online-palveluidemme kautta.

Huomioithan, että Bonussähkö-sopimuksen ja ilmoitetun jäsen-/asiointinumeron tulee olla saman henkilön nimissä. Bonus alkaa kertyä vasta, kun jäsen-/asiontinumero on ilmoitettu meille.

Löydät 10-numeroisen henkilökohtaisen jäsen-/asiointinumerosi S-Etukortista:

Ilmoittamalla jäsen-/asiointinumerosi Vantaan Energialle valtuutat Vantaan Energian ilmoittamaan sähkömaksujesi Bonusta kerryttävän euromäärän SOK:lle S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin kirjattavaksi bonusostoksesi. Vastaavasti valtuutat samalla SOK:n luovuttamaan Vantaan Energialle tiedon muuttuneesta jäsen-/asiointinumerostasi sekä tiedon siitä, mikäli et enää kuulu asiakasomistajatalouteen etkä siten enää ole oikeutettu kerryttämään sähköstä Bonusta.

Tarkemmat tiedot Bonussähköstä ja Bonuksen kertymisestä löydät Bonussähkön säännöistä ja sopimusehdoista. Tutustu myös Vantaan Energian tietosuojaselosteeseen.

Tilaa Bonussähköä

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin

Kuinka kerrytän sähköstä Bonusta?

Bonuksen kerryttäminen edellyttää, että Bonussähkö-sopimus ja ilmoitettu osuuskaupan jäsen-/asiointinumero, jonka löydät omalla nimelläsi varustetusta S-Etukortista, ovat saman henkilön nimissä. Bonukset kertyvät sähkön myynnin osuudesta ja lisätuotteista.

Bonuksen kertymisestä yleisesti löydät lisätietoa S-kanavasta.

Mistä kaikesta saan Bonusta sähkölaskullani?

Bonukset kertyvät maksetusta arvonlisäverollisesta sähkön myynnin osuudesta. Sähkönmyynnistä maksamme Bonusta sekä käytetystä sähköstä että perusmaksuista.

Lisätuotteet kerryttävät Bonusta Bonussähkö-sopimukseen liitettynä.

Sähkönsiirtomaksut eivät kerrytä Bonusta.

Saanko Bonusta kaikkien osuuskauppojen S-Etukortilla?

Kyllä. Bonusta voi kerryttää kaikkien osuuskauppojen asiakasomistajat ja asiakasomistajatalouteen kuuluvat henkilöt, jotka ovat tehneet Vantaan Energian kanssa Bonussähkö-sopimuksen.

Mistä näen sähkön osuuden bonusostoista?

Bonusostot näet Oman S-kanavan tai S-mobiilin kautta kohdasta Bonusostot > Ostot ketjuittain > Yhteistyökumppanit. Sähkön osuus näkyy Vantaan Energia Oy:n nimellä.

Katso tarkemmat tiedot Bonuksen kertymisestä S-kanavasta

Miksi en ole saanut Bonusta, vaikka olen ilmoittanut S-Etukortista löytyvän osuuskaupan jäsen-/asiointinumeroni?

Bonuksen kerryttäminen edellyttää, että sinulla on Bonussähkö-sopimus ja että S-Etukortista löytyvä osuuskaupan jäsen-/asiointinumero on ilmoitettu oikein. Bonussähkö-sopimuksen ja ilmoitetun jäsen-/asiointinumeron on oltava saman henkilön nimissä.

Sähkölaskun Bonusta kerryttävä summa kirjataan maksukuukauden bonusostoksi. Bonusosto näkyy S-mobiilissa ja Omalla S-kanavalla pääsääntöisesti muutaman päivän kuluttua laskun maksupäivästä. Bonus maksetaan S-ryhmän asiakasomistajatalouden pääjäsenelle.